Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Feb 29, 2024

Musikquiz som Björn har ordnat. MiG-standard. 15 frågor fördelat över 3 perioder. Om du är Patreon så finns det musikquiz för hemmabruk att tillgå om du vill prova quizza dina polare med EXAKT detta quizzet!


Feb 22, 2024

Det blir en härlig mix av skitsnack när Habba, Björn och Tim sitter ner och diskuterar märkliga kostval och samarbeten. Dessutom ska gänget gissa på vad det var för dansinstruktör Ella hade på gymmet...


Feb 15, 2024

Björn, Bäret och Habba samlas runt bordet, som män i en nära gemenskap och pratar Björns  sunkpubs-visit med kall is, bajskanoner i Stockholm och Bäret minns tillbaka till när han rökte cigg och rev upp gamla urindränkta golv.


Feb 8, 2024

Björn, Bäret och Tim får sällskap av den flygande reportern Karl Krokström som befann sig i rättssalen när Hörnan klev in i förvaltningsrätten för att göra upp med Sjöbo Kommun om det indragna alkoholtillståndet. Dessutom bränner vi av våra, aningen försenade, årsgissningar.

* Handla MERCH
* Bli PATRON


Feb 1, 2024

På äkta Män i Grupp-maner rör vi oss över hela spektrat och det som börjar med att vi pratar av oss om Love is Blind landar via ett relationstest i att Habba, Tim och Björn officiellt kickar igång Nostalgiveckan! Häng med i eftersnacksgruppen!

* HANDLA MERCH HÄR
* BLI PATRON HÄR FÖR BONUSAVSNITT, RABATTER...