Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Sep 30, 2021

Theo (Kambo) tittar förbi podden och Jakob, Björn och Habba tvingar honom att återuppleva sin tid som politisk fånge i Kambodja och vi pratar om hur den har stärkt honom som individ. Vi får även reda på vad som hängs upp på skolfotografernas "Wall of fame" och spekulerar kring hur man kan ta livet av någon...


Sep 23, 2021

Män i Grupp har stora nyheter men Habba har tydligen ännu större... Inne på slask.gg/mig hittar du vår nya hoodie som du kan förbeställa.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Sep 16, 2021

Klättermusen, Martin Timell och Gebrselassie - Dvs. Jakob, Habba och Danny har samlats för att prata rena och äkta raser (hundar) och otroligt ångestfyllda och cringeladdade datorspel.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Sep 9, 2021

Tim, Danny, Habba och Jakob sätter sig ner och svarar på era frågor kring inredning! Är det ok med katana hemma? RBG-slinga i dasset kanske funkar? Sexgungan, ska den i sovrummet eller källaren? Och vad fan är skillnaden på sjökräftor och havskräftor.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt...


Sep 2, 2021

Vilken lök är sämst och varför sätter sig vissa personer med hela kroppen? Hur väl åldras vissa film- och boktitlar? Dagens trio diskuterar även höstens gamingplaner och presenterar vår Patreon där ni gärna får stötta oss för lite guldkant i utbyte!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i...