Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Jun 24, 2021

Vi bjuder på fett bra content när alla utom Björn diskuterar felsägningar och ogenomtänkt språkbruk. Dannys bettingbeteende avhandlas och EM-studion hos SVT ställs mot TV4:s motsvarighet. Vi delar dessutom med oss utaf spännande planer för podden. Lyssna på avsnittet längst med era öron!

Stötta podden på...


Jun 17, 2021

Lag Syd möts upp för att diskutera sina planer för sommaren. Vi pratar också genetiskt störda dagestaner och djupdyker i asiatisk matlagning. Vägen från dagestanska vuxenbarn till nudlar och wok går via den mytomspunna "Receptsidan" där Tim och Danny samlat kontroversiella recept i 10 år.

Stötta podden på...


Jun 10, 2021

Tim har hört på dansk radio att inomhuskontaktsport är tillåtet igen efter att Covid-19 såg till att de fick pausa sina aktiviteter. Det vankas inslag från en Swingersklubb, prat om Danmark generellt och Danny avslöjar hemligheter från när han var sjuk och ensam hemma.
 
Stötta podden på Patreon och få 1...


Jun 3, 2021

I vårvärmen sitter vi och snickesnackar i Habbas trädgård, med ett par öl innanför västen pratar vi om hur självklart det kan vara att kissa ner sig på gymmet, om hur vuxet och gott Irish Coffee är, samt om vi är pirater (gillar booty) eller bonde (föredrar boppar). Tramsigt, mysigt och otroligt roligt!