Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Mar 30, 2023

Jakob har fått höra både det ena och det andra kopplat till hans långa harang om Atlantis. Nu några veckor senare kände Tim att han inte fick vara den enda i gänget med ett eget TED Talk. Är du intresserad av datorspel är detta definitivt avsnittet för dig!

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt...


Mar 26, 2023

Vi har tagit oss hela vägen upp till Göteborg för livepodd på självaste Public Contrast House! Vilken succé och i andra delen får ni höra oss avhandla allt från hur vi hade klarat oss i 1v1 mot diverse djur samt, en annorlunda ritual för nyköpta byxor.

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt...


Mar 23, 2023

På Habbazutts initiativ testar vi trenden med Sludge Content. Dessutom snackas det om gnälliga gubbar och mannen som bjuder barn på banan.

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på ny merch och tidig tillgång till livepoddsbiljetter: https://www.patreon.com/manigrupp

Merch & livepoddar:


Mar 19, 2023

Vi har tagit oss hela vägen upp till Göteborg för livepodd på självaste Public Contrast House! Vilken succé och i första delen får ni höra oss avhandla allt från Göteborgs-original till något suspekt kacklande hönor. 

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på ny merch och tidig...


Mar 16, 2023

Gänget exklusive Habba är samlat! Podden har gått worldwide när Jakob är med på länk från Indien och Tim berättar om sin lyckodrabbade tur från Skåne till Arlanda som givetvis vänder i Stockholm. Men hur jävla ont gör det inte när man skadar nagellimmet?

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt...