Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Oct 28, 2021

Alla fem männen i Män i Grupp är samlade runt det runda bordet. Vi pratar om Dannys förakt mot Björns sushival, vidriga leverpastej-burgare på vägkrogar, Habbas stjärntittande och att Jakob cyklar omkring på turistcyklar efter en bortamatch.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Oct 21, 2021

Det har blivit dags för Tim, Habba och Jakob att prata skönhetsideal och de tävlingar som finns att tävla i. Är det kanske så att Jakob hittat ett nytt intresse? Dessutom bjuds det även på lite klassiska misheard lyrics!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Oct 14, 2021

Danny, Jakob och Tim sätter sig ner för att diskutera den nya världen efter corona! Hur beter man sig ute i nya öppna samhället idag? Ni får höra första hands berättelser från både konsert, klubb och marknad! Ja och sen annat flummigt jäkla skitsnack som vanligt. 

Stötta podden på Patreon och få 1 extra...


Oct 7, 2021

Björn har nya datorproblem (såklart). Danny berättar om bortsprungna katter och Habba fyller på med gömda och glömda hundar. Vi bidrar med ovärderliga kost-, recept- och hälsotips. Exempelvis hur du blir av med sötsuget genom kolera. Och sen är det väl så att Jakob inte äger några regnkläder, va?

Stötta...