Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

May 12, 2022

Parkeringsböter, idioter som inte självscannar, pitthud på fingrarna, folk som inte tål svinalukt och slutligen: LIV & GÖDSEL TILLHÖR ETT LEVANDE SAMHÄLLE! Avsnitt 120 av Män i Grupp verkar ha allt.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: 


May 5, 2022

Japp, det finns en låt som heter det (lite annan stavning dock) och hur bra passar den inte in på vår Christoffer aka Borg aka Habba?!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: 


Apr 28, 2022

En vecka har gått sen vår livepodd på Babel och vi sitter på Björns nya kontor och pratar om hur det gick. Dessutom berättar Danny om när han fick sin frukost förstörd av att tvingas se amatörporr på det lokala caféet. 

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: 


Apr 21, 2022

Danny avslöjar ett helt vattentätt sätt att slippa erkänna när han somnar i soffan och Habba har läst om en oerhört obehalig incident i ett vindsförråd. Tim blir frustrerad över att Sjöbos lokalnyheter inte levererar och hela gänget går hårt åt Jakob bara en vecka efter att hans utmattning...


Apr 14, 2022

Danny och Habba har varit på gymnasieåterträff och tänkt "är jag gammal eller är du dum i huvet?".
Vi pratar också om vår kompis Karls nya träningsrutin där han ska dricka vatten(!) varje dag och Björn går igenom hur det var att se sig själv på vita duken.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt...