Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Sep 16, 2021

Klättermusen, Martin Timell och Gebrselassie - Dvs. Jakob, Habba och Danny har samlats för att prata rena och äkta raser (hundar) och otroligt ångestfyllda och cringeladdade datorspel.


Sep 9, 2021

Tim, Danny, Habba och Jakob sätter sig ner och svarar på era frågor kring inredning! Är det ok med katana hemma? RBG-slinga i dasset kanske funkar? Sexgungan, ska den i sovrummet eller källaren? Och vad fan är skillnaden på sjökräftor och havskräftor.


Sep 2, 2021

Vilken lök är sämst och varför sätter sig vissa personer med hela kroppen? Hur väl åldras vissa film- och boktitlar? Dagens trio diskuterar även höstens gamingplaner och presenterar vår Patreon där ni gärna får stötta oss för lite guldkant i utbyte!

patreon.com/manigrupp


Aug 26, 2021

Under en av sommarens sista skälvande kvällar dyker vi ner i mardrömmarnas och sömnparalysens förtrollade värld. Dessutom introducerar vi det nya segmentet "Ball eller bull?" och kör en chipsprovning live under inspelningen.


Aug 19, 2021

Tim, Danny & Jakob pratar Jackass, högljudda grannar, loppisar, Lasse Åberg-glas, Carolina Gynning-glas och konstiga bröllopstraditioner.