Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Feb 22, 2024

Det blir en härlig mix av skitsnack när Habba, Björn och Tim sitter ner och diskuterar märkliga kostval och samarbeten. Dessutom ska gänget gissa på vad det var för dansinstruktör Ella hade på gymmet...


Feb 15, 2024

Björn, Bäret och Habba samlas runt bordet, som män i en nära gemenskap och pratar Björns  sunkpubs-visit med kall is, bajskanoner i Stockholm och Bäret minns tillbaka till när han rökte cigg och rev upp gamla urindränkta golv.


Feb 8, 2024

Björn, Bäret och Tim får sällskap av den flygande reportern Karl Krokström som befann sig i rättssalen när Hörnan klev in i förvaltningsrätten för att göra upp med Sjöbo Kommun om det indragna alkoholtillståndet. Dessutom bränner vi av våra, aningen försenade, årsgissningar.

* Handla MERCH
* Bli PATRON


Feb 1, 2024

På äkta Män i Grupp-maner rör vi oss över hela spektrat och det som börjar med att vi pratar av oss om Love is Blind landar via ett relationstest i att Habba, Tim och Björn officiellt kickar igång Nostalgiveckan! Häng med i eftersnacksgruppen!

* HANDLA MERCH HÄR
* BLI PATRON HÄR FÖR BONUSAVSNITT, RABATTER...


Jan 25, 2024

Björn har varit på Mauritius och blivit lurad, ätit god mat, fått svåra frågor från sin 4-åriga dotter och bara njuuutit. Det får vi höra mer om i dagens avsnitt. Dessutom tror Tim att han är en konspiration på spåren...

  • För att supporta podden via Patreon klickar du HÄR!
  • För att supporta genom att...