Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Sep 29, 2022

Tim, Danny och Habbazutt gör en omvärldsanalys via Facebook-grupper. Vad sker i Dannys A-trappa? Vad sker egentligen på McDonalds i Sjöbo? Vi ger er allt ni behöver veta!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Sep 22, 2022

Vi anammar romernas hjärtliga jargong med berättelser om mumier med bra paket, vikingblot när DJ:n suger och Bingos pimps & hoes-fest med familjen. Danny blir påkommen mitt i en ätstörning och det talas som vanligt om en rimlig mängd bajs och prostituerade.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i...


Sep 15, 2022

Den eviga regenten, drottning Elizabeth II, har gått ur tiden och konspirationsteorierna hopar sig. Det börjar vid QAnon och slutar vid vår egenkomponerade teori kring Örenäs Slott. Ni kommer häpna. Dessutom blir det enorm frustration över människor i sitt vidrigaste tillstånd, alltså som buffégäster, och...


Sep 8, 2022

Björn och Danny sitter i Malmö. Tim är med på länk. Björn har försökt avboka ett hotell, vi hyllar Wettex och pratar äckliga kontor.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Sep 1, 2022

OBS! Bli inte skrämd av titeln... Förutom om du lever 10 år bak i tiden. Tim, Habba och Danny sitter och snackar gott om bland annat kattansikten, tågkontrollanter och spoilers.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: