Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Aug 31, 2023

“Att yngla av sig på magen” eller “Magmys” samt vilken som är Malmös största podd avverkas i raketfart för att ta upp det stora som hänt! Tim & Danny har hamnat i hetluften efter sunkpubsrundan i Sjöbo och den tidigare kända “Krogägaren” gick ut i virtuell clinch mot dem. Nu svarar Tim på...


Aug 24, 2023

När våra barn nu börjat svära och slåss. När pizzasalladen kostar extra. När turister hindrar oss på Lidl. Då drar vi fram woke-bingobrickan och spånar fram moderna tappningar av gamla sagor. Björn, Danny och Habba - a.k.a. bröderna Grimm - at your service.

Patreon

AlgoTradingBots (använd koden MIG10 för...


Aug 17, 2023

Habba har varit på Malmöfestivalen och upplevt hela konceptet på två timmar och Jakob har såklart testat glamping men tyckte det var "lite väl mycket friluftsliv". Dessutom har Danny blivit helt hooked på damfotboll och Tim har gjort bort sig i provrummet med sin sambo.

Patreon

AlgoTradingBots (använd koden...


Aug 10, 2023

Tim & Danny sitter i en stuga någonstans, Jakob poddar hemifrån på semestern och Habba har precis fått ungen i säng. Vi pratar om räliga 8-åringar med napp, när Jakob gick över gränsen på en camping och Tims mardrömsresa mitt i natten med buss.

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på...


Aug 3, 2023

Förutom en djävulsk träningsvärk efter Strögagillet, så har Danny, Habba, Björn och Jakob samlats för att djupdyka i AlgoTradingBots. Vad innebär tjänsten och hur har det gått för gänget? Vi har dessutom en rapport från Öland Roots som Björn har besökt

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad...