Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Apr 29, 2021

Efter direktiv från Habbazutt så har vi alla gjort varsin spellista på Spotify innehållandes 100 låtar. Vem i gänget gillar WAP? Vem tror du har en förkärlek till Nina Persson? Men viktigast av allt - vem avgudar sig själv så pass mycket att det finns två låtar som han själv gjort?
 
Stötta podden...


Apr 22, 2021

Lag Nord med Tim och Danny sitter i Stockholm och Lag Syd med Björn, Jakob och Habba spelar in till havs. Habba drar ett gäng historiska fakta, vi minns med nostalgi svunna tider och avhandlar bland annat fyllan vid millenieskiftet. Ett rejält vattenkrig på stan planeras och vi frågar oss om det är så att Björn...


Apr 15, 2021

Är svenska Robinson rena rama lyx-svälten? Är Kasta Gris bättre än Yatzee? Kan man bli anmäld för att raka någons ögonbryn? Spetsa öronen när Tim, Danny, Habba och Jakob kör riktigt lössnack!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Apr 8, 2021

Björn har förberett en ny runda av filmcitat för Tim, Jakob, Habba och Anton. Lyckas Jakob försvara sin titel? Plocka fram papper och penna så att du också kan vara med och quizza! Varför inte också utmana någon polare som inte redan lyssnar på podden och se vem som är cineast på riktigt. 

Stötta podden...


Apr 1, 2021

Vi gav er lyssnare möjlighet att ställa vilka frågor ni ville till oss på vår Instagram och här är resultatet! Björn, Danny, Habba och Jakob besvarar de frågor som skickats in, roastar våra lyssnare och reder ut vad fan man egentligen gör när man mjölkar en dadel.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra...