Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Dec 31, 2020

Årets första avsnitt går i det nya årets tecken. Tim, Danny och Habbazutt pratar om både sina egna nyårsplaner, men även PH-deltagarnas planer. Dessutom bjuder vi på spekulationer om 2021, vilka kändisar kommer egentligen trilla av pinn?

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Dec 24, 2020

Tim, Danny, Habba och Björn tänder sina juleljus i detta ansvarstagande distans-avsnitt! Det diskuteras alla möjliga jultraditioner. Vissa mindre lämpliga än andra om man säger så. Men vem av dem har den bästa tomte-imitationen?

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Dec 17, 2020

En lat, rundlagd kommunalarbetare med synfel som hyser en osund fascination för nazismen. Han var mobbad som barn, luktar kattsand i munnen och har ett skitigt badrum. Dessutom ser han orimligt mycket fram emot "Der Untergang" då han hoppas få användning för sin machete. Era fördomar om Habba presenteras!

Stötta...


Dec 11, 2020

Tim har kastats rakt in i en riktigt hätsk konflikt som började med något så oskyldigt som en ful jävla bild på ett par pizzor. Så kan det gå när man är grävande journalist och i veckans avsnitt berättar han för Björn och Danny om hur det, nyligen, fullständigt urartade i Sjöbos facebookgrupp. Bäst att...


Dec 3, 2020

Danny är en långsint, hipstrig, bröstmjölksdrickande, chipspåsklippande, stoner rocks-älskande, navelpiercad, dax wax-användande, dansk, rasistisk skitunge som skrattar när invalida trillar. Egentligen vill han vara en lumberjack, är kass på alla sporter och ser upp till Björn för att Björn rappar och...