Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Jun 29, 2023

6 April 2023 intog vi återigen scenen på ett slutsålt Babel i Malmö! I del 1 får vi ta del av när Jakobs facebook blev hackad, Habba har utforskat kristallernas värld och parat ihop oss med varsin, lite best of april-april skämt och annat skoj! 

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på...


Jun 22, 2023

Tim, Danny & Habba besvarar nya frågor från Familjeliv. Vi kommer även fram till att våra grannar har väldigt olika sexpreferenser. Habba rapporterar om obehagliga vikingar som åter igen sprider skräck i Svea Rike.

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på ny merch och tidig tillgång till...


Jun 15, 2023

Hela gänget är samlat för ett safari i subkulturernas snåriga värld från barbiecore och Y2K-mode till cottagecore, whimsycore och all annan skit som nån ängslig kulturjournalist hittat på i hopp om att få skriva en viral BuzzFeed-artikel. Dessutom får ni reda på vem av oss i gänget som hade ringt 112 och...


Jun 8, 2023

Det är Sveriges nationaldag. Perfekt dag att köra Kroatiens landslagströja. Eller? Danny, Habba, Björn och Jakob är ihopkurade runt samma mikrofon och Tim är med på länk. Farliga taggtrådsstängsel, rasistiska tanter på flygplatsen och gubbar som ger polisen långfingret

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per...


Jun 1, 2023

Fyra öl djupt har gänget samlats vid bowlingbana 3 på O'Learys i Ystad. Den ilskna krogägaren av Hörnan i Sjöbo fortsätter veva på Facebook. Tim har djupdykt i vad och vem han vevat mot den senaste tiden. Inte nog med detta... Krögaren kommer dessutom öppna en restaurang i Malmö!

Stötta podden, få 1 extra...