Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Jul 29, 2021

Danny, Tim och Habba förbereder dagens gäst Niklas inför det stundande Strögagillet. Vi pratar regler, taktik och funderar över vem som kommer ta hem ära och berömmelse i årets upplaga. Niklas försvarar sig i det stora vattenbråket och Habba varnar för glassmaffian i nordöstra Skåne.

Stötta podden på...


Jul 22, 2021

Denna härliga sommarkväll sitter Björn och Jakob ner med Sveriges Radios drottning Farah Abadi för att snacka relationer. Vi grottar ner oss i varför killar aldrig gör slut och varför tjejer inte kan ta en hint för att sedan djupdyka i matens förlovade rike.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i...


Jul 15, 2021

Tim, Danny och Björn pratar lite mer om spett intill badplatser innan semesterfiraren Habba rings upp på sin semester i Sälen. Jakob ansluter också när Danny har förberett ett quiz om företags slogans.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Jul 8, 2021

Vad kan bli mer sommar än ett härligt strandhäng med tillhörande bad? Tim har gjort en djupdykning i Google recensioner av populära badplatser runt om i Skåne för att se vad folk egentligen tycker och tänker om dom.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Jul 1, 2021

Full manstyrka och det levereras ett klassiskt MiG-avsnitt där ämnen byts left, right and center! Hur firade grabbarna midsommar? Varför vaknade Jakob på ett golv? Habba är en sann hjälte och bl.a. får vi höra om Tims minst sagt “fantastiska” första vecka i Malmö.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra...