Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Dec 30, 2021

Danny, Tim, Habba och Jakob slår sig ner för årets sista avsnitt och en summering utan dess like. Habba har gjort en tillbakablick till avsnitt 49 där pågarna siade om året som skulle komma. Vem i gänget hade rätt spann på framtiden?

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Dec 23, 2021

Tim har ett gjort ett dopp i facebookgrytan och fiskat upp ett riktigt julscoop från Sjöbosidan 2.0. Ackompanjerad av Habba och Theo blir det grävande journalistik där det reds ut vilka pris som ska delas ut och vilka hårddiskar vi litar på. Ett telefonsamtal till Krogägaren med stort K ska också hinnas med. God...


Dec 16, 2021

Hela gänget är samlat för lite mysig frukostinspelning. Det blir ett avsnitt fullspäckat med skitsnack om allt möjligt. Vi börjar i en högst tveksam teori kring att folk med invandrarbakgrund är bättre hyresgäster och tar oss via utskällningar i kollektivtrafiken och sömngång fram till vår hockeymatch i...


Dec 9, 2021

Jakob har varit på Kallbadhuset i Malmö och sett både det ena och det andra. Habba har med sig rökelse från Somalia och sen får Matgeek sig en hurring av Bastukop.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden:


Dec 2, 2021

Årets Bachelorette Julia Franzén söker assistent, Tim går genom hela listan på arbetsuppgifter. Dessutom har Habba hittat spännande scoop på Twitter!

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: