Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Sep 21, 2023

Habba har förberett ett nostalgidoftande quiz som får hela gänget att kastas tillbaka i tiden. Vem av oss lever mest i det förflutna och vem av er där ute kan bräcka oss?

Patreon

AlgoTradingBots (använd koden MIG10 för schysst rabatt!)


Sep 14, 2023

Habba är inte här och kan försvara sig. Då ska vi givetvis snacka om honom och hans godisstjälande. Tim har kommit hem från Spanien med ny frisyr, Björn har fått agera polis på uppmaning av polisen och vi snackar lite om Sean Stricklands vevande i UFC.

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt...


Sep 7, 2023

Björn har varit på pubrunda i Köpenhamn med ett gäng kollegor och nästan hamnat i slagsmål på Ribban. Inte nog med det, vår älskade krögare fortsätter skapa debatt i Sjöbo!

Stötta podden, få 1 extra avsnitt per månad samt rabatt på ny merch och tidig tillgång till...


Aug 31, 2023

“Att yngla av sig på magen” eller “Magmys” samt vilken som är Malmös största podd avverkas i raketfart för att ta upp det stora som hänt! Tim & Danny har hamnat i hetluften efter sunkpubsrundan i Sjöbo och den tidigare kända “Krogägaren” gick ut i virtuell clinch mot dem. Nu svarar Tim på...


Aug 24, 2023

När våra barn nu börjat svära och slåss. När pizzasalladen kostar extra. När turister hindrar oss på Lidl. Då drar vi fram woke-bingobrickan och spånar fram moderna tappningar av gamla sagor. Björn, Danny och Habba - a.k.a. bröderna Grimm - at your service.