Preview Mode Links will not work in preview mode

Män i Grupp

Dec 29, 2022

Gott nytt år alla miggers! Vi kör en genomgång av det gångna året i form av Björns Nyårskarameller och halvvägs in i avsnittet får vi spontan påhälsning av Sveriges kanske bästa stand up-komiker. Det är full böl på Tim, Habba har smetat på sitt mest självgoda leende och Jakob tvingas brottas med att han...


Dec 22, 2022

Habba leder oss in i någon form av julstämning med ett musikquiz där det efterfrågas rimliga och orimliga namn kopplat till jullåtar. Jakob nöjer sig inte förrän han får nåt gott, Tim är dock inte lika kräsen men Björn blir tillfreds först när familjen satt sig ner med TP på julafton.

Stötta podden på...


Dec 15, 2022

30 september 2022 hade vi liveshow för ett slutsåld Babel i Malmö. I den andra delen får vi höra hur det gått för Whatsex-mannen, lite språkövningar med Habba och om varför Benjamin Ingrosso är en ALIEN.

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: 


Dec 9, 2022

30 september 2022 hade vi liveshow för ett slutsåld Babel i Malmö. I den första delen får vi ta del av koncentrationsövningar och Facebook-kommentarer

Stötta podden på Patreon och få 1 extra avsnitt i månaden: 


Dec 2, 2022

Jakob är i chock efter att ha handlat på ICA och undrar vart världen är påväg. Samtidigt diskuterar gruppen vilka tre saker de inte hade kunnat leva utan samt vad definierar en "icke hudbärare" OCH Tim tar rollen som aftonbladets kundsupport i kommentarsfälten på facebook.

Stötta podden på Patreon och få 1...